Valitettavasti et voi tilata tuotteitamme kyseisestä maasta. United States

Rehut ja lisäravinteet

Valmistajat

Alennettu hinta! Thunderbrook GutRestore Näytä suurempana

Thunderbrook GutRestore 05/19

Uusi

Koostumus: Puhdistettu sitrus-pektiiniuute, puhdistettu beetaglukaaniuute, kalsiumkarbonaatti, magnesiumkarbonaatti, fosfatidyyli-punajalavan sisäinen kuori, mesiangervo, ruusunmarja, lakritsijuuri, rohtosalkoruusu, puhdas pektiiniuute, beetaglukaanit, fosfatidyylikoliini, ruoka-asteuinen mehiläisvaha. Puhdistettu Aloe Vera -uute.

Tiedot

Varastossa

Ei alennuspisteitä jo alennettuihin tuotteisiin


Bambora Payform
Bambora Payform

Tiedot

Rauhoittaa ja ravitsee uuansulatusjärjestelmää. Tukee terveitä suolen pintoja.

Gut Restore -valmistetta suositellaan ja eläinlääkärit käyttävät terveellisen ruoansulatusjärjestelmän tukemiseen.

Gut Restore on muotoiltu toimimaan yhdessä parhaiten Liquid Goldin kanssa.

Tiesitkö, että suolen kalvo on vain yksi paksu solu? Tämä tarkoittaa, että suoliston sisällön ja kehon kudosten / verenkierron välillä on vain yksi solukalvo. Gut Restore on yhdistelmä yrttejä, jotka on suunniteltu tukemaan ravitsemuksellisesti tervettä suoliston kalvoa.

Syöttö: Toimitetaan 1 kg pusseissa. Syötä yksi tai kaksi mittaa kahdesti päivässä hevoselle.Puolita annos ponille

Kestää 1–2 kuukautta riippuen käytetystämäärästä

Ei sisällä kiellettyjä aineita. Doping vapaa

Hevosen ravitsemusasiantuntijat arvioivat punajalavan kuorta erittäin hyvin sen vuoksi, että se pystyy tukemaan hevosen herkkää ruoansulatusjärjestelmää.

Punajalava on Pohjois-Amerikasta kotoisin oleva puu. Punajalavan sisäkuorella on korkea ravintoarvo ja se jauhetaan hienoksi vaaleaksi jauheeksi. Halvempi, supistava ulompi kuori punajalavalla on paljon tummempi ja se ei anna samoja etuja hevosellesi.

Sisäinen kuori sisältää limaa, ainetta, joka tulee geeliksi, kun se yhdistyy nesteen kanssa. Se peittää ja rauhoittaa suolet ja sisältää antioksidantteja, jotka auttavat tukemaan tervettä suolistoa.

Punajalava tukee hevosen suolistoa omalla limakalvollaan.

Siinä on myös korkea kuitupitoisuus, joka on myös erittäin hyödyllinen hevosen monimutkaisille ja herkille ruoansulatuskanaville.

Punajalavan kuori tukee tervettä suoliston toimintaa ja pystyy säätelemään suoliston bakteereja, mikä edistää hyvää yleistä ruoansulatuskanavan terveyttä.

Sitä voidaan käyttää yhdessä kamomillakukkaan valmistetun teen kanssa, jotta voidaan tukea hevosten ruoansulatusta, rauhoittamalla ruoansulatuskanavan limakalvoa.

Voit myös sekoittaa punajalavaa veden kanssa, jotta iho rauhoittuu tai haava paranee luonnollisesti.