Valitettavasti et voi tilata tuotteitamme kyseisestä maasta. United States

Valmistajat

Alennettu hinta! R.C. Champion Wagram unisex ratsastuslegginsit Näytä suurempana

R.C. Champion Gimel talviratsastuslegginsit

Uusi

Varastossa

Ei alennuspisteitä jo alennettuihin tuotteisiin


Bambora Payform
Bambora Payform

Tiedot

Ihana talvimalli jossa fleecevuori! - Huom! Ei veny kuten kesäleggins vuoren takia, joten valitse näistä oma "normaali" kokosi.

Gimel - ratsastuslegginsit, joissa on Silicon Grip kokopaikka. Housut on suunniteltu miellyttämään ratsastajaa niin kilpailuissa kuin harjoitteluissa. Housut valmistetaan erityisen muodikkaasta kankaasta, jossa on runsaasti elastaania sekä poikkeukselliset ominaisuudet. Niiden valmistuksessa on käytetty erityistä kosteudenpoistomenetelmää, joka siirtää kosteutta pois iholta ja antaa tuotteen kuivua nopeammin. Hajunpoistoteknologia estää hajuhaittoja estävien bakteerien kasvun. Erittäin mukava paksu kuminauhavyötärö, joka ei kuitenkaan ole liian kiristävä. Nilkoissa olevat kuminauhat pitävät housut myös erinomaisesti paikoillaan ratsastettaessa. Housuissa on myös kaksi taskua sekä koristeellinen logo. 

Kun kerran saat nämä päälle, et muita enää halua!

Naistenmalli.

ITOFINISH KOLLAGEENI -  joka on luotu merikollageenin pohjalta. Tuotteella on erityisominaisuuksia, jotka ovat vastuussa syvällisestä hydraatiosta ja koko organismin asianmukaisesta toiminnasta. Sen koostumuksessa on B-vitamiinia, Gotukolan ainesosia, Ginkgoa, jodia sekä muita arvokkaita komponentteja

ITOFINISH KELP - perustuu merilevään, joka on täysin luonnollinen. ITOFINISH KELP sisältää ruskeiden levien osia, jotka todella tehokkaasti hyödyttää kehoa ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Materiaaliin sisältyy myös Gotukola, joka on vastuussa kollageenin säilyttämisestä ihosoluissa ja Ginko, joka auttaa säännöllistä verenkiertoa ja hapenottoa koko kehossa. Tuote estää tehokkaasti bakteerien kasvua. Materiaali sisältää myös runsaasti B-vitamiinia.

Tuotteet on testattu kestävyydellä sekä noin 20 kertaa pesemällä ja todettu vaikutuksen pysyvän.

HUOM! Erittäin venyvää kangasta, valitse normaalisti yksi pienempi koko. Sopii pidemmillekkin ihmisille

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: