Valitettavasti et voi tilata tuotteitamme kyseisestä maasta. United States

Ratsastushousut

Valmistajat

Alennettu hinta! My Lemieux Le Pace polvigrip ratsastushousut, Poisto Väri! Näytä suurempana

My Lemieux Le Pace polvigrip ratsastushousut, Poistoväri!

Uusi

My Lemieux Pace housut - missä muoti kohtaa käytännöllisyyden

Tiedot

Varastossa

Ei alennuspisteitä jo alennettuihin tuotteisiin


Bambora Payform
Bambora Payform

Tiedot

Ratsastushousut, jotka sopeutuvat jokaiseen liikkeeseesi. Suunniteltu tukemaan ydinlinjoja ohuemmalle, tyylikkäämmälle profiilille ja maksimoimaan mukavuutta satulassa.

Grip-paikat valmistettu LeMieuxin kuuluisasta X-Grip-silikonista jossa yhdistyy turvallisuus.

Pace polvihousut täyttävät kaikki nykyaikaisten ja suorituskykyisten urheiluvaatteiden edut, jotka yhdistyvät klassiseen ratsastustyyliin, jota LeMieuxiltä sopiikin odottaa.

Anatominen lycra takaa tasaisen muodon nilkan yläpuolella, jotta vältyttäisiin röyhelöiltä, ​​mikä tarjoaa optimaalisen mukavuuden pidettäessa saappaita tai chapseja. Nämä  housut valmistetaan dynaamisesta mikro-nailon-spandex-kudoksesta, joka ulottuu neljään eri tapaan tarjoten sileän, mukavan ja mukautuvan sopivuuden. Aktiivisen vyötärönauhan lievä elastisuus mahdollistaa pienet vaihtelut lonkan ja vyötärömuodoissa. 

LeMieux X-Grip polvipaikoissa on monikerroksinen silikonisuunnittelu, joka tarjoaa turvallisuutta, kun sitä tarvitaan eniten. Tyylikkäät yksityiskohdat, jotka hienovaraisesti kontrastoivat pääkankaan värin ja tyylikkäiden merkkipainikkeiden kanssa, täydentäen klassista LeMieux-ulkoasua.   Vetoketjullinen etutasku ja takatasku lisää tyyliä ja hienostuneisuutta.  

Tervetuloa uuteen My LeMieux Le -kokoelmaan.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: