Valikko

Ostoskori 0

Lemieux ProIce Freeze jääsuojat

Lemieux ProIce Freeze jääsuojat
  • Uusi
  • Lemieux ProIce Freeze jääsuojat
  • Lemieux ProIce Freeze jääsuojat
  • Lemieux ProIce Freeze jääsuojat
  • Lemieux ProIce Freeze jääsuojat

Lemieux ProIce Freeze jääsuojat

6932
Lokakuun lopussa
 

Kaikki henkilö- ja tilaustiedot käsitellään luottamuksellisesti

 

Käytämme toimituksissamme Matkahuoltoa sekä lavalähetyksissä PostNord logisticia

 

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta on ilmoitettava myyjälle etukäteen ja sovittava pal

111,95 €
Sisältää alv:n
Koko
Määrä

Uusi LeMieux ProIce Freeze Boots tarjoaa kohdistetun jääkylmän suoraan jänteille ja nivelille.

Foliovuori eristää ja pidentää tehokkaasti kylmävaikutusta, kun taas pehmeä verkkovuori suojaa ihoa jäätymispoltolta ja sallii maksimaalisen kylmän siirtymisen.

Ainutlaatuinen Hypo-Freeze -geeli pysyy pehmeänä ja mukautuu alaraajojen ympärille varmistaen maksimaalisen pintakosketuksen jänteiden ja nivelten kanssa.

Säännöllinen ProIce-suojien käyttö lyhytaikaisesti (20-30 minuuttia) intensiivisen harjoituksen jälkeen ennaltaehkäisevissä tarkoituksissa varmistaakseen, että nivelsiteet, jänteet ja nivelet pysyvät jämäkkinä. Mitä nopeammin jänteiden lämpötilaa voidaan alentaa työn jälkeen, sitä parempi.

Käyttöohjeet: 

Aseta suojat tai lisäosat pakastimeen vähintään 4–6 tunniksi tai yön yli ennen käyttöä. Käytä lyhyissä 20-30 minuutin istunnoissa / useita kertoja päivässä vaikeissa tapauksissa. 

Ylläpito ja hallinta:

ProIce-suojat voivat estää paikallisen turvotuksen ja kuumuuden. Kylmäkäytön tarkoituksena on katkaista tulehduksekierto, ennen kuin se aiheuttaa soluvaurioita.
Lähetä palautetta
Historia
Tallennettu
Yhteisö

Tuotevideo: https://vimeo.com/340395690

 

Medium

Large

A

43cm

45cm

B

45cm

48cm

Tilausviitteet

Uusi tuote