Valitettavasti et voi tilata tuotteitamme kyseisestä maasta. United States

Blue Chip rehut ja lisäravinteet

Valmistajat

Super concentrated Senior Balancer Näytä suurempana

Super concentrated Senior Balancer

Uusi

Saatavilla myöhemmin

Ostamalla tämän tuotteen voit kerätä jopa 4 alennuspistettä. Ostoskorissasi on yhteensä 4 alennuspistettä jotka voidaan muuntaa alennuskupongiksi 0,40 €.


Bambora Payform
Bambora Payform

Tiedot

Super Concentrated Senior Balancer

Yhdessä tuotteessa CushinCombo, nivelten terveyden ylläpitoa  ja  probiootteja

Tukee ruoansulatusta, kavioiden hyvinvointia, hengitysteiden toimintaa, sekä sisältää vitamiineja, mineraaleja, öljyjä ja nukleotideja.

  •          - CushinCombo vanhemmille hevosille
  •          - Täydellinen tiivistetty tasoittaja
  •          - Tukee ja täydentää liikkuvuuden ylläpitämistä
  •          - 3kg kestää suunnilleen kaksi kuukautta ponilla ja kuukauden hevosella
  •          - Pelletti

 

Mikä on Super Concentrated rehuntasaaja? Blue Chip, maailman johtava ja edelläkävijä rehuntasaaja-markkinoilla on aina pyrkinyt kehittämään uusia ja innovatiivisia tuotteita asiakkaiden tarpeita ajatellen. "SuperConcentrated" -rehuntasaaja on uusi tuote, joka on syntynyt Blue Chipin tutkimuksen ja kehityksen tuloksena. "Super Concentrated":n on tiivistetty pelletiksi niin monia laadukkaita, luonnonmukaisia ja aktiivisia ainesosia kuin mahdollista, lisäämällä aktiivisten ainesosien suhdetta suhteessa ei-aktiivisiin ainesosiin. Tämä tarkoittaa, että hevonen saa saman määrän aktiivisia ainesosia yhdessä pienessä kauhassa, kuin mukillisessa tavallista rehuntasaajaa ja että kuukaudessa tasaajaa syötetään vain 3 kiloa, 20 kilon sijasta. “Super Concentrated” tekee tuotteesta helpomman ruokkia (voit syöttää kädestäsi tai sekoittaa rehuun), kuljettaa ja varastoida.

 

Miksi syöttää vanhemmille hevosille? Ikääntyminen on prosessi joka vaikuttaa koko kehoon ja eri tavoin kehon eri osiin. Blue Chip Super Concentrated Senior Balancer on kehitetty tarkastelemalla hevosen ikääntymistä kokonaisvaltaisesti, jotta voit pitää ikääntyneen hevosesi terveenä. Senior Balancer sisältää CushinComboa, koska cushingin taudin riski kasvaa vanhemmilla hevosilla. Senior rehuntasaaja edistää ruoansulatusta, kun hevosen ruoansulatuksen teho vähenee iän myötä. Täydellistä Senior rehuntasaajaa on helppo syöttää vanhemmalle hevoselle, sillä se sisältää kaiken tarvittavan pelleteissä, jotka voidaan liottaa lämpimässä vedessä pehmeämmiksi.

 

Onko tämä täydellinen rehuntasaaja? Kyllä. Kuten kaikki Blue Chipin muut tasaajat, "Super Senior" tasaaja tukee täydellisesti ruoansulatusjärjestelmää- ja hengityselimiä, sekä kavioiden terveyttä. Lisäksi se sisältää vitamiineja, mineraaleja, ravinteita ja öljyjä.

Koostumus: Vehnärehu, auringonkukanuutetta, kuorittujen soijapapujen jauho, rasvainen soija, glukosamiini, siveäpuun marjat (3.0%), pellavansiemen, kalsiumkarbonaatti, Natriumkloridi,
oligosakkarideja, hiivanukleotidit, koiranruusu, valkosipulirakeet, eucalyptus, mentoli. Analyyttisten ainesosat: Raakavalkuainen 20.0%, %, raakarasva ja Rasvat 4.5%, raakakuitu 8.5%, tuhka 17.5%, Natrium 0.95%, Omega-3 rasvahapot 0.5%, Omega-6 rasvahapot 1.8%. Lisäaineet: ravitsemukselliset lisäaineet; A-vitamiini/E672 325,000iu/kg, D-vitamiini/E671 40,000iu/kg, E-vitamiini/3a700 1,000mg/kg, C-vitamiini/E300 100mg/kg, Ferrosulfaatin monohydraatti/E1 3,500mg/kg, Kalsium jodaatti sahydraatti/E2 11.8mg/kg, Kuparisulfaatti pentahydraatti/E4 4,000mg/kg, Kupari-kelaatti glysiinihydraatti/E4 210mg/kg, mangaanioksidi/E5 2,100mg/kg, sinkkioksidi/E6 4,80mg/kg, sinkkikelaatti.glysiinihydraatti/E6 190mg/kg, natriumseleniitti/E8 33mg/kg, seleenillä rikastettu hiiva/3b8.10 450mg/kg, L-lysiini1g/kg. Eläintuotantoon vaikuttavat lisäaineet; Hiiva (Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc47 / 4b1702) 2,5 x 10¹¹ pmy / kg.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: