You cannot place a new order from your country. United States

Categories

Manufacturers

  • Toimitustavat

    Toimituksessa käytämme pääsääntöisesti PostNord Logisticia. Mikäli haluat pakettisi jotenkin muuten, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  • Asiakaspalvelu

    Aina emme kykene vastaamaan puhelimeen, mutta mikäli numeromme +358 45 671 4477 ei vastaa, laita viestisi sähköpostilla info@equuscare.fi.

  • Payment methods

    You can pay for online purchases with Visa or MasterCard. Payments to the EquusCare online shop are handled by Maksukaista / Paybyway Oy. Domestic customers can also use internet bank transfer services of most Finnish banks.

EquusCare

EquusCaren toiminta-ajatuksena on ensisijaisesti hevosen hyvinvointi. Maahantuomme tuotteita, jotka ovat omalla alallaan jollain tapaa hevosen tai ihmisen hyvinvointia tukevia, kestäviä sekä laadukkaita tuotteita. Olemme erittäin tarkkoja laadusta sekä toimivuudesta. Toivomme valmistajalta myös omistautumista sekä kokemusta omalta alaltaan.

Tutustumme kaikkiin tuotteisiin huolellisesti ennen hankintapäätöstä ja testaamme niitä omilla sekä tuttavien hevosilla. Mikäli tuote ei mielestämme täytä kriteereitä, tai se on jotain muuta mitä valmistaja lupaa, emme sitä markkinoille tuo.